Dorpsdijk 48c, 3161 KG Rhoon

sales@portexlogistics.com

+ 31 10 501 5130

Door-to-door

Door-to-door

Portex Logistics voorziet in een door-to-door service voor al uw wereldwijde zee- en luchtvrachtzendingen, transport per binnenwater, zendingen per spoor en uw special services zendingen 24/7. We verzorgen daarbij het wegtransport vanaf de afzender naar de luchthaven, zeehaven, binnenhaven of een spooremplacement en in het land van bestemming het transport over de weg naar de uiteindelijke ontvanger.  

Met ons accurate netwerk van partners, vertegenwoordigd op alle continenten wereldwijd, garanderen we een vlotte en voorspoedige afwikkeling van al uw door-to-door zendingen. End-to-end door Portex Logistics gecoördineerd dus kwaliteit gewaarborgd! 

Door-to-door services bij Portex Logistics voor uw zee- en luchtvracht, binnenvaart en zendingen per spoor: 

Nadat u uw zending bij ons heeft aangemeld, gaan we direct voor u aan de slag en kunt u de rest aan ons overlaten terwijl u zich kunt richten op uw corebusiness. 

Wat we voor u doen: 

  • Voortransport: afhalen en transporteren van de zending naar de gewenste zee- of luchthaven voor verzending naar het land van bestemming. Het voorhalen van de zending gebeurt per wegtransport of multimodaal via wegtransport en binnenvaart.
  • Douaneformaliteiten:met ons team van specialisten verzorgen we alle douane gerelateerde documenten voor uw zending. Met onze specialistische kennis zijn we in staat oplossingen te bieden voor al uw douaneverplichtingen die aansluiten bij uw logistieke proces. De expertise van Portex Logistics Customs garandeert u flexibiliteit, betrouwbaarheid en de laagste prijs. Portex Logistics is AEO-gecertificeerd waarmee de zendingen die onderhevig zijn aan de douaneregelgeving een snelle, efficiënte afwikkeling kennen bij Portex Logistics. 
  • Zeevracht of luchtvracht:we organiseren het transport van uw zending vanaf de door u gewenste zeehaven of luchthaven naar de lucht-/zeehaven in het land van bestemming. Wanneer u de voorkeur geeft aan transport per zeevracht voorzien we in verzending van zowel LCL als FCL zendingen. 
  • Trein:Portex Logistics voorziet naast zee- en luchtvracht in transport per spoor naar en vanuit Azië; een prima alternatief wanneer u sneller wil dan zeevracht en goedkoper dan luchtvracht. 
  • Natransport:zodra de goederen door de douane in het land van bestemming zijn vrijgegeven, regelen we het natransport. Uw zee- of luchtvrachtzending wordt afgehaald in de lucht-/zeehaven en per wegtransport vervoerd naar uw klant, de ontvanger van de zending. De volledige door-to-door zending wordt te allen tijde uitgevoerd in eigen regie, ofwel kwaliteit gegarandeerd. 
Portex Logistics voor al uw 
Luchtvracht
Zeevracht
Wegvervoer
Warehousing

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, neem gerust contact met op met onze specialisten. Zij beantwoorden gelijk al uw vragen en helpen u graag. 

Waar we ook goed in zijn

Over Portex Logistics

Wij zijn uw internationaal expediteur. Onze Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. U ontvangt daarom bij ons de beste prijzen, het meest gespecialiseerde en ervaren personeel en uiterst betrouwbare transporteurs. Met ons vervoerd wegtransport, zeevracht, luchtvracht of koeltransport. 

5/5
nl_NLNederlands