Dorpsdijk 48c, 3161 KG Rhoon

sales@portexlogistics.com

+ 31 10 501 5130

Bestemmingen

Wereldwijde bestemmingen voor uw import & export

Wij transporteren al uw vracht over heel de wereld. Wij hebben door onze grote geschiedenis veel partners. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit bieden. 

Geen gebied is ons te ver, schroom niet en neem gerust contact met ons op! Hieronder kunt u al onze bestemmingen vinden. Staat het gewenste land niet genoteerd, geen zorgen. Geen land is voor ons te ver. 

Portex levert uw vracht in 
Portugal
Spanje
Rusland
Verenigde Staten
China
Japan
Urugay
Bulgarije
Duitsland
Zuid-Afrika
Marokko 
Senegal
India

Afrika

Azië

Europa

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oceanië

Duurzaam transport

Duurzaam transport is een van onze top prioriteiten. In praktijk uiten wij dit door extra aandacht te besteden aan: gezondheid, veiligheid en het milieu. Deze woorden zijn een essentieel onderdeel van ons transport. Wij zijn ons extreem bewust van ons onderdeel binnen de macro-economie. Portex neemt hierin haar verantwoordelijkheid en probeert verwachtingen te overtreffen. 

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, neem gerust contact met op met onze specialisten. Zij beantwoorden gelijk al uw vragen en helpen u graag. 

Waar we ook goed in zijn

Over Portex

Wij zijn uw internationaal expediteur. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. U ontvangt daarom bij ons de beste prijzen, het meest gespecialiseerde en ervaren personeel en uiterst betrouwbare transporteurs. Met ons vervoerd u: wegtransport, zeevracht, luchtvracht of koeltransport. 

5/5
nl_NLNederlands