Dorpsdijk 48c, 3161 KG Rhoon

sales@portexlogistics.com

+ 31 10 501 5130

ADR & Gevaarlijke goederen

ADR & Gevaarlijke goederen

Het transport van gevaarlijke stoffen en/of goederen (ADR goederen) vereist specialisme. ADR transport is gebonden aan strenge, strikte regelgeving en voorwaarden. Wet- en regelgeving schrijft veiligheid, zorgvuldigheid en duurzaamheid voor. Dit is van toepassing op zowel grondstoffen als chemicaliën als eindproducten welke (bij evt. ontbranding) gevaarlijk kunnen zijn voor mens en omgeving. 

Gediplomeerde ADR-chauffeurs 
Alle chauffeurs van Portex Logistics zijn gediplomeerd om ADR-geclassificeerde goederen te vervoeren. Bovendien zijn al onze vrachtwagens volledig uitgerust voor het transport van chemische stoffen. Wilt u ook gebruikmaken van deze expertise? Vraag dan een passende offerte aan of neem contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Mede dankzij ons professionele veelzijdige internationale netwerk van logistieke partners is Portex Logistics altijd bereikbaar in uw directe omgeving. Veel nationale en internationale verladers. 

Vast aanpreekpunt voor uw transport van gevaarlijke stoffen 
Betrokken dienstverlening gaat verder bij Portex LogisticsPortex Logistics beschikt over een Chemical Desk. Klanten die regelmatig gebruik maken van onze diensten hebben een vast contactpersoon bij onze Chemical Desk. Wilt u een zending aanmelden? Zit u met een bepaalde transportvraag of – probleem of heeft u aanvullende vereiste documenten nodig? Uw vaste contactpersoon bij Portex Logistics stelt alles in het werk om uw vragen tot in de details te beantwoorden en om uw zending in te plannen volgens het optimale routing. 

Portex Logistics voor al uw 
Luchtvracht
Zeevracht
Wegvervoer
Warehousing

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Wij zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, neem gerust contact met op met onze specialisten. Zij beantwoorden gelijk al uw vragen en helpen u graag. 

Waar we ook goed in zijn

Over Portex Logistics

Wij zijn uw internationaal expediteur. Onze Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. U ontvangt daarom bij ons de beste prijzen, het meest    gespecialiseerde en ervaren personeel en uiterst betrouwbare transporteurs. Met ons vervoert wegtransport, zeevracht, luchtvracht of koeltransport. 

5/5
nl_NLNederlands